Nis

Okulumuz Özel Eğitim öğretmenleri Müjde Yıldırım ve Ebru Yaşar’ın “Otizm Farkındalık Haftası” kapsamasında hazırladığı Resim Sergisi büyük bir çoşkuyla açıldı . Açılışımıza katılarak bizi onurlandıran Türk Kızılay Bornova Şube Başkanı Murat Çağlayan Milliyetçi Hareket Partisi Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu GaziOsmanpaşa Mahalle Muhtarı Bekir Türkoğlu’na , Değerli Okul Müdürlerimize çok teşekkür ederim . Otizm eksiklik değil FARKINDALIKTIR. ️

Nis

Türk Böbrek Vakfı ile yapılan işbirliği ile Diyetisyen Çağla Dağ okulumuz 6.sınıflarına “Böbrek Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme”konusunda konferanslar vermiştir.

Nis

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı resim sergisine davetlisiniz...

Nis

Bornova ilçesinde düzenlenen voleybol yıldız kızlar takım yarışmasında okul takımımız ilçede şampiyon olmuştur.

Nis

20 Mart _30 Nisan İnsan Hakları Etkinlikleri kapsamında okulumuzda 5/B sınıfı öğrencileri sinif öğretmenlerinin yardımıyla pano hazırladılar ve arkadaşlarına hazırladıkları İnsan Hakları sunumunu izlettiler.

Mrt

Bornova İlçesi okullar arası futbol turnuvasında okul takımımız ilçe 1.'si oldu.

Mrt

Antalya’da düzenlenen küçük kızlar  Türkiye şampiyonası çeyrek final basketbol turnuvasında Isparta ve Mersin'i geçerek grup 1. Olarak Yarı finale çıktık .

Mrt

Bornova İlçesi okullar arası voleybol turnuvasında çeyrek finalde okulumuz rakibini 2-1 yenip eleyerek yarı finale yükseldi.

Mrt

Bornova İlçesi okullae arası futbol müsabakasında okulumuz gurubunun son maçını da kazanarak 3 te 3 yapıp  gurup birincisi olarak çeyrek finale çıkmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Mrt

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü 1988 yılından beri "DÜNYA Pİ GÜNÜ" olarak kutlanıyor. Pi sayısı, bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen irrasyonel matematik sabiti'dir. İsmini, Yunanca çevre sözcüğünün ilk harfi olan π den alır. Pi sayısı, Arşimet sabiti ve Ludolph sayısı olarak da bilinir. Fabrice Bellard, 2010 yılında Chudnovsky algoritması kullanarak sayının ilk 2.699.999.990.000 basamağını bulmuştur.

Okulumuzda da bu günü öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisinin 8. Sınıflar için düzenlediği Mazhar Zorlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Selçuk Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezisi.