Şbt

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Müjde hocamızın katkılarıyla okulumuzda lokma hayrı yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda 5. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Katılan 7 şube arasından 5/B ve 5/D aynı puanı alarak birinci olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Bornova Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Ock

6/B sınıfı  öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri dünyada görülen iklim tiplerinin 3 boyutlu  maketlerini öğretmenleriyle birlikte yapıp okulumuzda sergilemişlerdir.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" kapsamında hazırlanan ve sınıflarımızı güzelleştiren "Yunus Emre" panolarımız.

Ock

" Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması"nın sonucu:

1. 7-G Sertaç Yılmaz

2. 7-B Ahmet Kaan Sunar

3. 8-A Simge Bayram

Mansiyon Ödülü : 8-E  Aslı Daloğlu

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" kapsamında düzenlenen "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" okulumuzda düzenlenmiştir .

Kas

Okulumuzda yürüttüğümüz k229 Sostenibilità: impara, cambia, vivi - Un futuro per tutti isimli 2020-1-IT02-KA229-079323_2 nolu ERASMUS+ Projemiz kapsamında öğrencilerimizin eski tişörtlerini boyayarak tekrar kullanılabilir hale getirdiği kıyafetleri ile okul çevresini temizleme etkinliğini gerçekleştirmişlerdir.

Kas

Atatürk 'ü sevgi,saygı ve rahmetle anıyoruz.