29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi ve Bornova Sosyal Hizmetler Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak “ konulu konferans Psikolog Utku Gagalı tarafından 10 Ekim 2023  Salı günü saat 12:30 ‘da okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir.

Ekm

İlk Çağ Anadolu Uygarlıkları konusu 5.sinifların hazırladığı kostümlerle işlendi .Öğrencilerimiz sınıfları dolaşarak uygarlıkları tanıttılar.

Haz

Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerimizin öncülüğünde hazırlanan ürünlerin yer aldığı yıl sonu Çevremizde Kültür Sanat İzleri sergimizin açılışını yaptık.

Haz

May

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.

May

Rehberlik Servisimizin organize ettiği Şükrü Seher Ergil Çok Programlı Anadolu Lisesi  gezimiz

May

Rehberlik Servisimizin organize ettiği Bornova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezimiz

May

Okul sporları kapsamında yapılan il müsabakalarında judo branşında Ferit Bahriye Ergil Ortaokulu öğrencimiz Demir Kendigelen okullar arası grup 1.si, Jimnastik branşında Deniz Çağlanyansu bölge 3.sü, Mai Thai branşında Ceren Canpolat okullar arası il 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler!

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.